Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: ze zijn vaak klein qua lettergrootte, maar van groot belang voor uw onderneming en kunnen als hulp- of redmiddel worden gebruikt bij een geschil.

mr Ramon Besters

mr Ramon Besters
Huurrecht en vastgoed | Contractenrecht | Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Incasso | Consumptief krediet
Neem direct contact op met Ramon
088-1668651 of rbesters@schuman.nl
Algemene voorwaarden zijn een aanvulling op de (schriftelijke) afspraken die partijen maken. Ze bieden u de ruimte om belangrijke zaken als betalingstermijnen, garanties en aansprakelijkheid te regelen. Vaak worden ook artikelen opgenomen over de wijze waarop de overeenkomst tot stand komt of geannuleerd kan worden. 

U kunt ook vastleggen of geschillen die voortvloeien uit de overeenkomst aan een bepaalde rechter moeten worden voorgelegd en welk recht dan van toepassing is. Indien u internationaal zaken doet zijn dit belangrijke onderwerpen voor uw algemene voorwaarden.
 
Wij helpen u graag met uw algemene voorwaarden. Of het nu het controleren is van uw bestaande algemene voorwaarden of het maken van een compleet nieuwe set algemene voorwaarden toegespitst op uw onderneming. De bedrijfsjuristen van Schuman hebben ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures en weten welke aspecten in algemene voorwaarden het verschil maken tussen het winnen en verliezen van een rechtszaak.